Bloemenabonnement

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Bloemenabonnement

Een mooi boeket vult je woonkamer met kleuren en geuren. Geluksgevoel verzekerd! Maar ook op kantoor, in een winkelruimte of op restaurant zorgt een strategisch geplaatste bos bloemen ervoor dat bezoekers zich meteen welkom voelen.

 

Wil je het hele jaar door genieten van dagverse bloemen zonder dat je er de deur voor uit moet, of wil je iemand een bloemenabonnement schenken? Dat kan! Het formaat kies je zelf: medium of large. Voor een medium boeket betaal je 25 EUR. Een large boeket kost 30 EUR. Neem je een abonnement van tien boeketten, dan krijg je het elfde gratis. 

 

Bestel je liever af en toe een los boeket? Ook dat is mogelijk, mits je rekening houdt met onze vaste maandelijkse leveringsmomenten. De exacte leveringsdata voor 2019 vind je hier

 

De levering aan huis of op kantoor is inbegrepen in de prijs van al onze boeketten. Om onze ecologische impact te beperken, levert Atelier Botanik alle boeketten veilig met de fietskar in de regio Hoboken, Wilrijk, Hemiksem en Antwerpen 2 (postcodes 2660, 2610, 2620 en 2020). 

 

Via de bestelknop onderaan deze pagina kun je je bestelling doorgeven. Dit doe je in enkele eenvoudige stappen. Heb je nog vragen? Vul het contactformulier in en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord. Neem ook zeker onze voorwaarden even door.

 

We wensen je alvast heel veel plezier met je bloemen!

Bloemenabonnement

Stap 1:

Vul je gegevens in 

Stap 2:

Kies het formaat van je boeket

 

Je hebt de keuze uit een medium boeket (25 EUR) en een large boeket (30 EUR). We streven naar zo veel mogelijk variatie. Je zal dus nooit twee keer hetzelfde boeket krijgen.

Stap 3:

Geef het aantal leveringen op

 

Wil je je verse bloemen blijven ontvangen zonder dat je er verder iets voor hoeft te doen? Kies dan voor een abonnement van onbepaalde duur. Bepaal je het aantal leveringen liever op voorhand? Geef dan op hoeveel keer je een boeket wil ontvangen.

Stap 4:

Hoe wil je betalen?

 

Kies je voor een eenmalige betaling, dan ontvang je van ons een link waarmee je het volledige bedrag in één keer kunt betalen. Betaal je liever maandelijks, dan bezorgen we je een domiciliëringsopdracht. Zodra je betaling in orde is, kun je van je bloemen beginnen te genieten.

Stap 5:

Wil je het boeket/abonnement schenken aan iemand?

 

Is het antwoord ja? Vul dan de gegevens van de ontvanger in en we bezorgen de bloemen op het door jou opgegeven adres. Wil je een cadeaubon ontvangen, vermeld dat dan bij je bestelling.

Copyright © All Rights Reserved