Onze visie

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Wat wij belangrijk vinden...

 

Is datgene waar elke bloemenliefhebber belang aan hecht: versheid, kwaliteit, originaliteit...  Zodat je heel lang plezier hebt van je boeket. Maar net omdat we met een natuurlijk product werken, willen we graag een stapje verder gaan en onze impact op het milieu zo klein mogelijk houden.

 

Dat doen we door onze bestellingen te groeperen en waar mogelijk te kiezen voor duurzaam geteelde bloemen. Afhankelijk van het aanbod krijgen ook bloemen uit de plaatselijke bloemenplukweide een plekje in onze boeketten. Hoe minder afstand de bloemen moeten afleggen, hoe beter. En hadden we al vermeld dat we alle boeketten per fiets leveren?

 

Doordat we alleen op bestelling werken, weten we precies hoeveel bloemen we nodig hebben en gaat er geen kostbaar groen verloren. Plasticfolie rond een boeket? Nee, dank je. We gebruiken liever papier en beperken zo de afvalberg tot een minimum.

 

Maar het allerbelangrijkste is dat we onze boeketten met veel zorg en aandacht voor de seizoenen samenstellen. Zodat je steeds weer kunt genieten van een kleurrijke en heerlijk geurende bos bloemen!

Lenteboeket

Copyright © All Rights Reserved