Voorwaarden

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Voorwaarden

(1) Formaat van het boeket: keuze uit een medium boeket (prijs: 25 EUR) of een large boeket (prijs: 30 EUR). De levering aan huis of op kantoor is inbegrepen in de prijs van het boeket, maar beperkt tot de regio Hoboken-Wilrijk-Hemiksem-Antwerpen 2 (= postcodes 2660, 2610, 2620 en 2020). De afbeeldingen op de site zijn louter illustratief. De geleverde boeketten kunnen hiervan verschillen.

 

(2) Aantal boeketten: je kiest voor een abonnement van onbepaalde duur of een abonnement van bepaalde duur. In het laatste geval geef je op voorhand op hoeveel keer je een boeket wil ontvangen (dit kan ook één zijn, als je eenmalig een boeket wil bestellen). Bestel je tien boeketten, dan krijg je het elfde gratis. Dit geldt uiteraard ook als je een abonnement van onbepaalde duur neemt: na elke tien leveringen heb je recht op een gratis boeket. Een abonnement van onbepaalde duur pauzeren of opzeggen doe je minstens een week voor de volgende levering gepland is via mail naar katleen@atelierbotanik.be. 

 

(3) Leveringsmoment (week): keuze uit twee leveringsmomenten per maand, nl. week 1 of week 3. Je kiest een van beide momenten, of allebei als je twee boeketten per maand wil ontvangen. Opgelet: uitzonderingen zijn mogelijk dus raadpleeg zeker de leveringsplanning voor de exacte data. Staan er data tussen die voor jou niet passen, geef dit dan zo snel mogelijk door (d.w.z. ten laatste een week voor de levering) zodat we er rekening mee kunnen houden in onze planning. In juli nemen we vakantie en worden er geen bloemen geleverd.

 

(4) Leveringsmoment (dag): Atelier Botanik levert alle boeketten op vrijdagmiddag tussen 14 uur en 17 uur of op zaterdagochtend tussen 9 uur en 12 uur. Geef bij je bestelling het moment op dat voor jou het beste uitkomt.

 

(5) Betaling: kies je voor een eenmalige betaling, dan ontvang je van ons een link waarmee je het volledige bedrag in één keer kunt betalen. Betaal je liever maandelijks, dan bezorgen we je een domiciliëringsopdracht. Neem je een abonnement van onbepaalde duur, dan betaal je sowieso in het begin van de maand via domiciliëring. Je bestelling is bevestigd zodra de betaling in orde is. Je ontvangt je eerste boeket op het eerstvolgende door jou gekozen leveringsmoment. Indien je een factuur wenst, geef dan de facturatiegegevens op.

 

(6) Een boeket of abonnement schenken: vul de gegevens van de ontvanger in en we bezorgen de bloemen op het door jou opgegeven adres. Wil je een mooi verpakte cadeaubon ontvangen om aan de gelukkige te geven, vermeld dat dan bij je bestelling.

Copyright © All Rights Reserved