Voorwaarden

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Voorwaarden

(1) Formaat van het boeket: keuze uit een medium boeket (prijs: 25 EUR) of een large boeket (prijs: 30 EUR). De levering aan huis of op kantoor is inbegrepen in de prijs van het boeket, maar beperkt tot de regio Hoboken-Wilrijk-Hemiksem-Antwerpen 2 (= postcodes 2660, 2610, 2620 en 2020). De afbeeldingen op de site zijn louter illustratief. De geleverde boeketten kunnen hiervan verschillen.

 

(2) Aantal boeketten: je kiest voor een abonnement van onbepaalde duur of een abonnement van bepaalde duur. In het laatste geval geef je op voorhand op hoeveel keer je een boeket wil ontvangen (dit kan ook één zijn, als je eenmalig een boeket wil bestellen). Bestel je tien boeketten, dan krijg je het elfde gratis. Dit geldt uiteraard ook als je een abonnement van onbepaalde duur neemt: na elke tien leveringen heb je recht op een gratis boeket. Een abonnement van onbepaalde duur pauzeren of opzeggen doe je minstens 48 uur voor de volgende levering gepland is via mail naar katleen@atelierbotanik.be. 


(3) Levering: de levering gebeurt standaard op de eerste zaterdag van de maand, en dit tussen 9 uur en 12 uur. Uitzonderingen zijn echter mogelijk, dus bekijk zeker de leveringsplanning. Wil je de levering een keertje overslaan, bv. wegens vakantie, of op een ander tijdstip laten plaatsvinden, stuur dan tijdig (d.w.z. minstens 48 uur op voorhand) een mailtje naar katleen@atelierbotanik.be. 

 

(4) Betaling: kies je voor een eenmalige betaling, dan ontvang je van ons een link waarmee je het volledige bedrag in één keer kunt betalen. Betaal je liever maandelijks, dan bezorgen we je een domiciliëringsopdracht. Neem je een abonnement van onbepaalde duur, dan betaal je sowieso in het begin van de maand via domiciliëring. Je bestelling is bevestigd zodra de betaling in orde is. Je ontvangt je eerste boeket op het eerstvolgende door jou gekozen leveringsmoment. Indien je een factuur wenst, geef dan de facturatiegegevens op.

 

(5) Een boeket of abonnement schenken: vul de gegevens van de ontvanger in en we bezorgen de bloemen op het door jou opgegeven adres. Wil je een mooi verpakte cadeaubon ontvangen om aan de gelukkige te geven, vermeld dat dan bij je bestelling.

Copyright © All Rights Reserved