Interieurplanten

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Interieurplanten

Kamerplanten zijn hip! In woonmagazines zijn interieurs vol groen niet meer weg te denken. Ook op Instagram en Pinterest word je overspoeld door foto's van 'urban jungles'.

 

Die evolutie kunnen we bij Atelier Botanik alleen maar toejuichen. Wij wisten namelijk al langer dat groen goed is voor je humeur. Bovendien zuiveren planten de lucht en bevorderen ze de concentratie. Dat heeft een onderzoek van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA aangetoond. Planten verzorgen heeft ook een ontspannend effect, waardoor je beter met stress kunt omgaan. En niet onbelangrijk: planten en bloemen maken een interieur helemaal af.

 

Genoeg redenen dus om je te omringen met groen. Wil je graag je woonkamer, kantoorruimte of winkel een groene make-over geven, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je geen tijd, geen zin of gewoon onvoldoende plantenkennis? Atelier Botanik snelt je graag te hulp!

 

Eerst plannen we een kennismakingsgesprek, zodat we je ruimte kunnen verkennen en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Daarna ontvang je van ons een voorstel op maat. Vervolgens komen we langs om je ruimte in te richten en indien gewenst, kun je ook voor het onderhoud een beroep op ons doen. Voilà, zo simpel kan het zijn!

 

Interesse? Vul het contactformulier in en we bellen je zo snel mogelijk voor een afspraak.

Groenmuur bij Uitgeverij Van In te Wommelgem.

Copyright © All Rights Reserved