Workshops

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Workshops

Niks leuker dan zelf een bloemenkrans of plantenarrangement maken om je huis mee op te fleuren. Met een beetje begeleiding van Atelier Botanik wordt het kinderspel.

 

Atelier Botanik organiseert regelmatig workshops waarin bloemen en planten centraal staan. Hierin volgen we steevast de seizoenen. We passen voor de traditionele kerstkrans of het bloemstuk van dertien in een dozijn, maar proberen steeds origineel uit de hoek te komen. Daarnaast letten we erop dat onze ideeën haalbaar zijn voor iedereen. We vinden een workshop namelijk pas geslaagd als alle deelnemers naar huis gaan met een stuk dat ze zonder blozen aan hun voordeur durven te hangen. 

 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die binnenkort gepland zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze toekomstige workshops? Of wil je zelf een workshop organiseren als teambuilding met je collega's of gewoon als toffe activiteit onder vriend(inn)en? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak je eigen bloemenkransWil je het zomergevoel nog even vasthouden? Je interieur een beetje opfleuren?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een assortiment aan gedroogde bloemen en groensoorten. We maken er een kleurrijke, duurzame krans van waar je extra lang van kunt genieten!


Prijs: 43 EUR per persoon (inclusief materiaal, drankje en hapje)


Data & locaties:

Woensdag 25 september van 19.00 uur tot 21.00 uur

Novonov, Antwerpsesteenweg 61, 2660 Hoboken

Schrijf je hier in


Zaterdag 28 september van 11.00 uur tot 13.00 uur

Plume, Statielei 87, 2640 Mortsel

Schrijf je hier in

Workshop

Klik hier voor meer sfeerbeelden van onze workshops.

Copyright © All Rights Reserved