Workshops

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Workshops

Niks leuker dan zelf een bloemenkrans of plantenarrangement maken om je huis mee op te fleuren. Met een beetje begeleiding van Atelier Botanik wordt het kinderspel.

 

Atelier Botanik organiseert regelmatig workshops waarin bloemen en planten centraal staan. Hierin volgen we steevast de seizoenen. We passen voor de traditionele kerstkrans of het bloemstuk van dertien in een dozijn, maar proberen steeds origineel uit de hoek te komen. Daarnaast letten we erop dat onze ideeën haalbaar zijn voor iedereen. We vinden een workshop namelijk pas geslaagd als alle deelnemers naar huis gaan met een stuk dat ze zonder blozen aan hun voordeur durven te hangen. 

 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die binnenkort gepland zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze toekomstige workshops? Of wil je zelf een workshop organiseren als teambuilding met je collega's of gewoon als toffe activiteit onder vriend(inn)en? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Moswandje maken


Je wil graag meer groen in je interieur maar het mag wel eens wat anders zijn dan een potplant? Dan is een moswandje iets voor jou! In deze workshop maak je een schilderij van geconserveerde mossen. Die zijn speciaal behandeld waardoor ze heel lang meegaan en geen onderhoud vergen. Een mooie en originele blikvanger in je interieur!


Prijs: 48 EUR per persoon (inclusief materiaal, drankje en hapje)


Datum & locatie:

Woensdag 23 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur

Novonov, Antwerpsesteenweg 61, 2660 Hoboken

Schrijf je hier in


Weelderige winterkrans


Wat is de winter zonder een mooie krans aan de voordeur? In deze workshop maken we een takkenkrans die we bekleden met heerlijk ruikende groenmaterialen, vrolijke distels en speelse bessen. 


Prijs: meer info volgt binnenkort


Data & locatie:

Woensdag 4 december van 19.00 uur tot 21.00 uur

Donderdag 12 december van 19.00 uur tot 21.00 uur

Novonov, Antwerpsesteenweg 61, 2660 Hoboken


Inschrijven kan vanaf eind oktober via deze pagina.


Workshop

Klik hier voor meer sfeerbeelden van onze workshops.

Copyright © All Rights Reserved