Workshops

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Workshops

Wat is er leuker dan creatief aan de slag gaan met bloemen en planten? Op Pinterest vind je de origineelste creaties. Vaak zien die er erg ingewikkeld uit, maar met een beetje hulp maak je makkelijk zelf je eigen ontwerp. Je zult versteld staan van het resultaat én van de voldoening die je eruit haalt!

 

Atelier Botanik organiseert regelmatig workshops waarin bloemen en planten centraal staan. Hierin volgen we steevast de seizoenen. We passen voor de traditionele kerstkrans of het bloemstuk van dertien in een dozijn maar proberen steeds origineel uit de hoek te komen. Daarnaast letten we erop dat onze ideeën haalbaar zijn voor iedereen. We vinden een workshop namelijk pas geslaagd als alle deelnemers naar huis gaan met een stuk dat ze zonder blozen aan hun voordeur durven te hangen. 

 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die binnenkort gepland zijn. Inschrijven kan via de knop onderaan. Workshops kunnen echter ook een leuke teambuildingactiviteit zijn. We richten ze dus ook in op vraag van bedrijven. Dit kan op een externe locatie of in je bedrijf. Ben je hierin geïnteresseerd of wil je op de hoogte gehouden worden van onze workshops? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Workshop Verticaal groen

Waarom eens geen kader vullen met planten in plaats van met een foto? Dat is niet alleen origineel maar ook heel decoratief. In deze workshop maken we een 'schilderij' met vetplantjes. Die hebben zo weinig water nodig dat je ze zonder problemen kunt gebruiken als wanddecoratie. Verrassend mooi!

 

Wil je meer weten? Hieronder vind je alle praktische details. Inschrijven doe je via de knop. Deze workshop gaat door vanaf 10 deelnemers, met een maximum van 20 deelnemers.

We hopen je heel snel te mogen begroeten op een van onze workshops!

Praktische info

Wanneer? Donderdag 9 mei van 19 uur tot 21.30 uur 

Waar? Dr. Beer, Adriaan Brouwerstraat 31, 2000 Antwerpen

Prijs? 35 EUR, materiaal inbegrepen.

Meebrengen? Een plastic zak, een schaar en een breekmes.

Klik hier voor meer sfeerbeelden van onze workshops.

Copyright © All Rights Reserved