Workshops

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Workshops

Niks leuker dan zelf een bloemenkrans of plantenarrangement maken om je huis mee op te fleuren. Maar hoe begin je eraan?

 

Atelier Botanik organiseert regelmatig workshops waarin bloemen en planten centraal staan. Hierin volgen we steevast de seizoenen. We passen voor de traditionele kerstkrans of het bloemstuk van dertien in een dozijn, maar proberen steeds origineel uit de hoek te komen. Daarnaast letten we erop dat onze ideeën haalbaar zijn voor iedereen. We vinden een workshop namelijk pas geslaagd als alle deelnemers naar huis gaan met een stuk dat ze zonder blozen aan hun voordeur durven te hangen. 

 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die binnenkort gepland zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze toekomstige workshops? Of wil je zelf een workshop organiseren als teambuilding met je collega's of gewoon als toffe activiteit onder vriend(inn)en? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak je eigen bloemenkransIn september is Atelier Botanik te gast bij Plume, een toffe zaak met een origineel aanbod aan interieurobjecten, geschenken en planten in hartje Mortsel. We maken er een kleurrijke, duurzame krans met gedroogde bloemen om extra lang van te genieten. Wil je het zomergevoel nog even vasthouden? Schrijf je dan snel in voor deze workshop!


Wanneer? zaterdag 28 september van 11.00 uur tot 13.00 uur


Waar? Plume, Statielei 87, 2640 Mortsel


Inschrijven? https://byplume.com/workshops/

Workshop

Klik hier voor meer sfeerbeelden van onze workshops.

Copyright © All Rights Reserved