Interieurplanten

Interieurplanten

Kamerplanten zijn niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur. Die behoefte om je te omringen met groen ken ik maar al te goed en kan ik alleen maar toejuichen.


Het is al langer bekend dat planten een positieve invloed hebben op je humeur, maar ze zuiveren ook de lucht en bevorderen de concentratie. Dat heeft een onderzoek van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA aangetoond. Planten verzorgen heeft ook een ontspannend effect. En niet onbelangrijk: ze maken een interieur helemaal af.

 

Genoeg redenen dus om groen in huis te halen. Wil je graag je woonruimte, kantoor, winkel of horecazaak een groene make-over geven, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je geen tijd, geen zin of gewoon onvoldoende plantenkennis? Ik snel je graag te hulp!

Eerst plannen we een kennismakingsgesprek, zodat we je ruimte kunnen verkennen en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Daarna ontvang je een voorstel op maat. Ben je hiermee akkoord, dan zoeken we samen naar een geschikt moment voor de groene werken. En na afloop? Dan kom ik uiteraard kijken of je planten het naar hun zin hebben. Voilà, zo simpel kan het zijn!

 

Interesse? Vul het contactformulier in en ik bel je zo snel mogelijk voor een afspraak.

Vergroening van de inkomhal bij Uitgeverij Van In.