Interieurplanten

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Interieurplanten

Kamerplanten zijn in! In woonmagazines zijn interieurs vol groen niet meer weg te denken. Op Instagram en Pinterest word je overspoeld door foto's van 'urban jungles'.

 

Die evolutie kan ik alleen maar toejuichen. Het is namelijk al langer bekend dat groen goed is voor je humeur. Bovendien zuiveren planten de lucht en bevorderen ze de concentratie. Dat heeft een onderzoek van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA aangetoond. Planten verzorgen heeft ook een ontspannend effect, waardoor je beter met stress kunt omgaan. En niet onbelangrijk: bloemen en planten maken een interieur helemaal af.

 

Genoeg redenen dus om je te omringen met groen. Wil je graag je kantoorruimte, winkel of horecazaak een groene make-over geven, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je geen tijd, geen zin of gewoon onvoldoende plantenkennis? Ik snel je graag te hulp!

 

Eerst plannen we een kennismakingsgesprek, zodat we je ruimte kunnen verkennen en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Daarna ontvang je een voorstel op maat. Ben je hiermee akkoord, dan zoeken we samen naar een geschikt moment voor de groene werken. En na afloop? Dan kom ik uiteraard kijken of je planten het naar hun zin hebben. Voilà, zo simpel kan het zijn!

 

Interesse? Vul het contactformulier in en ik bel je zo snel mogelijk voor een afspraak.

Groenmuur bij Uitgeverij Van In te Wommelgem.

Copyright © All Rights Reserved