Workshops

Workshops

In de workshops van Atelier Botanik staan bloemen en planten centraal. Niks leuker dan zelf een bloemenkrans of plantenarrangement maken om je interieur mee op te fleuren. Het liefst volg ik de seizoenen en probeer ik een originele invalshoek te vinden om bijvoorbeeld de traditionele kerstkrans in een modern jasje te steken. Met een beetje begeleiding en de juiste materialen krijg je gegarandeerd een mooi resultaat waar je lang kunt van genieten. Want ook duurzaamheid vind ik superbelangrijk.

 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die binnenkort gepland zijn. Wil je zelf een workshop organiseren als teambuilding met je collega's of gewoon als toffe activiteit onder vriend(inn)en? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.


Sociaal-culturele groepen, non- of social-profitorganisaties en overheden die een vormingsactiviteit willen organiseren rond het thema duurzaamheid kunnen voor een aantal workshops van Atelier Botanik een subsidie aanvragen via Avansa (voorheen VormingPlus). Meer info hierover vind je op avansaregioantwerpen.be.

Workshop

Klik hier voor meer sfeerbeelden van de workshops.