Workshops

Workshops

In mijn workshops staan bloemen en planten centraal. Er is toch niks leuker dan zelf een bloemenkrans of plantenarrangement maken om je interieur mee op te fleuren? Het liefst volg ik de seizoenen en probeer ik een originele invalshoek te vinden om bijvoorbeeld de traditionele kerstkrans in een modern jasje te steken. Met een beetje begeleiding en de juiste materialen krijg je gegarandeerd een mooi resultaat waar je lang kunt van genieten. Want ook duurzaamheid vind ik superbelangrijk.

 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die binnenkort gepland zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden van de toekomstige workshops? Of wil je zelf een workshop organiseren als teambuilding met je collega's of gewoon als toffe activiteit onder vriend(inn)en? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Sociaal-culturele groepen, non- of social-profitorganisaties en overheden die een vormingsactiviteit willen organiseren rond het thema duurzaamheid kunnen voor een aantal workshops van Atelier Botanik een subsidie aanvragen via Avansa (voorheen VormingPlus). Meer info hierover vind je op avansaregioantwerpen.be.

Winterkrans doe-het-zelfpakket 


De geplande eindejaarsworkshops kunnen jammer genoeg niet doorgaan, maar gelukkig is er een alternatief waarmee je thuis je eigen sfeervolle winterkrans in elkaar kunt steken: het doe-het-zelfpakket van Atelier Botanik!


In dit pakket zit al het materiaal dat je nodig hebt voor je winterkrans: een goudkleurige metalen ring van 30 cm doorsnede, wikkeldraad, verschillende soorten groen die mooi indrogen, zoals eucalyptus en conifeer, en een aantal bijmaterialen in een accentkleur, waarmee je je krans naar eigen inspiratie kunt versieren. Je krijgt ook toegang tot een instructiefilmpje waarin ik de werkwijze stap voor stap uitleg. Het enige wat je zelf moet voorzien, is een snoeischaar of een scherp mesje.


DIT DOE-HET-ZELFPAKKET IS NIET MEER VERKRIJGBAAR.


Workshop

Klik hier voor meer sfeerbeelden van de workshops.