Workshops

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Workshops

Niks leuker dan zelf een bloemenkrans of plantenarrangement maken om je interieur mee op te fleuren. Met een beetje begeleiding wordt het kinderspel.

 

Ik organiseer regelmatig workshops waarin bloemen en planten centraal staan. Het liefst volg ik hierin de seizoenen en probeer ik een originele invalshoek te vinden om bijvoorbeeld de traditionele kerstkrans in een modern jasje te steken. Daarnaast let ik erop dat mijn ideeën ook voor beginners haalbaar zijn. Want ik vind een workshop pas geslaagd als alle deelnemers naar huis gaan met een stuk dat ze zonder blozen aan hun voordeur durven te hangen. 

 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die binnenkort gepland zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden van de toekomstige workshops? Of wil je zelf een workshop organiseren als teambuilding met je collega's of gewoon als toffe activiteit onder vriend(inn)en? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Weelderige winterkrans


Een mooie krans aan de voordeur zorgt voor sfeer en een warm welkom tijdens de koude winterdagen! In deze workshop maken we een takkenkrans die we bekleden met heerlijk ruikende groenmaterialen, vrolijke distels en speelse bessen. 


Prijs: 40 EUR per persoon, inclusief materiaal, een drankje en een hapje.


Data & locatie:

Woensdag 4 december van 19.00 uur tot 21.00 uur - VOLZET

Donderdag 12 december van 19.00 uur tot 21.00 uur - VOLZET

Novonov, Antwerpsesteenweg 61, 2660 Hoboken


Hou deze site in de gaten voor nieuwe data van workshops in het voorjaar van 2020!
Heb je een tof, origineel idee voor een 'groene' workshop? Ik hoor het graag! Stuur me
een mail en ik neem je suggestie in overweging.

Workshop

Klik hier voor meer sfeerbeelden van de workshops.

Copyright © All Rights Reserved