Workshops

Atelier Botanik

 

Een hart voor groen

Workshops

Niks leuker dan zelf een bloemenkrans of plantenarrangement maken om je interieur mee op te fleuren. Met een beetje begeleiding wordt het kinderspel.

 

Ik organiseer regelmatig workshops waarin bloemen en planten centraal staan. Het liefst volg ik hierin de seizoenen en probeer ik een originele invalshoek te vinden om bijvoorbeeld de traditionele kerstkrans in een modern jasje te steken. Daarnaast let ik erop dat mijn ideeën ook voor beginners haalbaar zijn. Want ik vind een workshop pas geslaagd als alle deelnemers naar huis gaan met een stuk dat ze zonder blozen aan hun voordeur durven te hangen. 

 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die binnenkort gepland zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden van de toekomstige workshops? Of wil je zelf een workshop organiseren als teambuilding met je collega's of gewoon als toffe activiteit onder vriend(inn)en? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Workshop Jungle in een fles!


Tijdens deze workshop creëer je je eigen plantenwereldje in een fles. Mooi om naar te kijken en ook nog eens supergemakkelijk in onderhoud. Je hoeft de planten namelijk geen water te geven, dit gesloten mini-ecosysteem zorgt daar zelf voor. Benieuwd hoe dat werkt? Schrijf je in voor de workshop en ga naar huis met een zelfgemaakt terrarium en heel wat tips & tricks!


Prijs: 55 EUR per persoon, inclusief materiaal, een drankje en een hapje.


Data & locatie:

Woensdag 25 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur - VOLZET --> UITGESTELD

Woensdag 22 april van 19.00 uur tot 21.00 uur - VOLZET --> UITGESTELD

Woensdag 20 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur - VOLZET --> UITGESTELD

Novonov, Antwerpsesteenweg 61, 2660 HobokenWorkshop

Klik hier voor meer sfeerbeelden van de workshops.

Copyright © All Rights Reserved